Blev ett uppehåll..

.. och vet inte om det kommer hålla i sig några dagar till. Har inte haft lust för att blogga helt enkelt.

Förra veckan red jag både dressyrlektion och hopplektion på Corvette. Dressyren gick inte så bra - han var super seg, men gick fint i form. Hopplektionen gick så himla bra, han var jätteduktig!!
Denna vecka ska Della få följa med till Sissi på dressyrlektion, hoppas hon sköter sig :)
Just det, vi har ju  hunnit med att klippa Corvette också. Han skötte sig bra, förutom när man kommer och ska klippa uppåt öronen. Då protesterar han och vill inte, o lite lustigt är det, för han låter oss klippa närmare öronen
på ena sidan än den andra.. hehe. Men vi har beställt en liten trimmer som går på batteri, hoppas han låter oss klippa med den istället ;)



Här kan ni se den sidan han gillar minst, lite lagom fin klippning vid huvudet ;)


Hästfri dag!

Idag blev det inga hästar för min del, Corvette och Della fick vila. Skönt att bara komma hem direkt efter skolan och bara slappa ;) Men imorgon blir det fart på't igen. Då bär det av till Sissi för att rida dressyrlektion på Corvette!


En söt liten Della i solskenet..


Clearound i Boxholm!

Idag har jag ridit min första hoppclearound på Corvette. Han skötte sig superbra och hoppade allt, snäll som han är :) Vi kom väl kanske inte in perfekt på alla hinder, blev ett par tidiga avhopp, men över kom vi! Jättenöjd & jätteglad! Här är ett par bilder..




Första Oktober!

Som ni kanske märkte blev det ett litet uppehåll pga att det var mycket i skolan. Har iallafall ridit mina älsklingar i veckan. Della har fått gå regelbundet och Ebba har ridit mycket på Corvette. Jag red dressyrlektionen på Della den här veckan och hoppträning på Corvette i torsdags - båda skötte sig galant!
Ska iväg på min första hoppclearound på Corvette imorgon! Hoppas han sköter sig :) 

Här är lite bilder som vi tog innan träningen i tisdags..




RSS 2.0