Gårdagens dressyrträning!

Igår red jag ju lektion för Sissi. Då började vi med att trava igång dom lite i volter, sedan ganska direkt började vi galoppera. Vi galopparade ganska mycket o länge. Vi gjorde galoppfattningar från skritt samt avsaktningar från galopp till skritt. Vi ökade o minskade volten i galopp, gjorde 10 meters volter i galopp och galoppserpentiner. Corvette gjorde de flesta galoppfattningar bra, han kunde hålla galoppen i galoppserpentinerna och han höll en långsam bra galopp! Dock var tackten lite si o så ibland. Sedan gick vi över till travarbetet. Då övade vi på öppna och skänkelvikningar. Vi gjorde täta skänkelvikningar mellan kvartslinjerna, och även skänkelvikningar längs diagonalen. Han gjorde finast skänkelvikningar åt höger, undan vänster skänkeln. Men skänkelvikningarna undan höger, åt vänster börjar komma och blir allt bättre. Vi övade också en del på bakdelsvändningar, vilket han klarar av bra. Jag är mycket nöjd med träningen! Han skötte sig riktigt bra!





Idag, onsdag, har Corvette blivit riden av min lilla syster Ebba då jag var i linköpning och shoppade hela dagen. Mamma hade cyklat med helatiden och det hade gått bra. Han var pigg, gick på tygeln och de hade galopperat. Duktigt av Ebba som är 11 år och knappt når nedanför kåporna med fötterna!


Kommentarer
Postat av: Rebecca - VINN HANSBO SCHABRAK!

Vi har en tävling där du kan vinna ett hansbo schabrak, var gärna med!http://ridersjumping.blogg.se/2011/april/bloggtavling-1.html#comment



Kram :)! Och ursäkta om du ej vill ha sådana kommentarer.

2011-04-21 @ 00:51:52
URL: http://ridersjumping.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0