Dagens ridning!

Idag red Erika och jag tillsammans på Hälge och Corvette. Vi började med en uteritt och avslutade sen lite på volt i både trav och galopp.
Corvette var väldigt lätt skrämd för det mesta idag, det fanns sprutande vattenspridare + dess slang behållare - "rullen", det pyste vatten ur rören längs åkrarna m.m Så han var på tå idag, men det gör inte mig något, bara kul om han blir pigg! Iallafall, han skötte sig bra, var inte så stretig i munnen som han var sist. Inte så stel i vänstersidan, gjorde fina galoppfattningar från skritt. Övade även på avsaktningar till skritt från galopp och några slutor i skritt. Är nöjd med Cörva idag!
Blir kul att åka till Gottlösa (mantorpsryttarna) och rida på deras sandbana tillsammans med Erika & Hälge imorgon! Hoppas Corvette sköter sig och är pigg o framåt!


Efter vi ridit pojkarna var det dags för Della att komma in i stallet o bli iordning-gjord. Jag red en kort uteritt först för att sedan avsluta på volt. Då travade o galopperade vi lite på volt, gjorde ett par skänkelvikningar, travade på serpentiner och ått-volt.
Hon var så duktigt o skötte sig bra! Hon blev lite okoncentrerad då o då men annars gick hon fint i form hela tiden. Men hon tyckte det var vääldigt besvärligt med insekterna idag, hon bockade/sparkade bakut/skuttade till ibland av att det satt en jobbig insekt på baken!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0