Onsdag 8 Juni!

Idag åkte vi o lämnade Della hos Nina Lilja. Hon ska vara där i en månad för till ridning. Allt gick bra, hon ställde sig i boxen, lugn o hälsade på box-kompisarna. Där imot var väl inte bilfärden jätte kul. Della här inte åkt så mycket transport än, hon står inte riktigt still utan "byter ställning" hela tiden, så att det rör sig i transporten. Men det går nog att öva bort med att åka en del transport. Men hon är lugn när hon kommer ut ur transporten, dock är hon helt genomblöt! Svettigt att åka transport..

När vi lämnat Della åkte vi tillbaka till Erika och vi red en sväng tillsammans på Corvette & Hälge. Vi red längs lite olika mjuka gärden, och varierade alla gångarter. Vi red dels på ett gräsgärde med högt gräs så att de fick trava med höga knän = härlig trav!! Corvette var pigg idag, riktigt rolig att rida! I Galoppen gasade han efter Hälge som en tok, han busade även lite, små skuttade/bockade, haha :) Övade lite på travökningar nu när han ändå var så pigg, och några blev bra kändes det som! I övrigt var han mjuk o lätt i handen i dag, rund och fin form.


Efter vi ridit Corvette o Hälge skulle Erika skritta en sväng på Cel-Bo, mamma tänkte hänga med på Sol, men det slutade med att jag red henne istället. Vi skrittade mest, men red även en kort stund på volt i trav o galopp. Sol är lite frän att rida på, hon är ca 173 cm hög o är 19 år, hennes steg är ju ganska stort från det jag är van vid! Men jag fattade galopp från skritt o ryggade några gånger, gjorde inte så ansträngade saker.. Men det var kul att rida en annan häst!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0