Tredje september!

Idag red jag ut på Della tillsammans med Erika på Cel-Bo. Della var ganska tittig i dag och förlorade ganska lätt koncentrationen. Iallafall ibörjan av ridturen, koncentrationen faller mer på plats mot slutet av ridturen. Vid ett tillfälle ville hon inte alls fatta den galopp jag ville. Hon tog flera gånger, gång på gång. Försöker verkligen tänka på att "nähä då gick det inte att göra si, får försöka så istället", men det ville sig inte bara. Kan också bero på att hon inte riktigt var koncentrerad på mig, utan hade fokus på allt runt omkring istället. Men vi fick iallafall rätt galopp, fattade även den galoppen en sista gång vid ett annat tillfälle, och då blev det rätt direkt.


När vi var klara lastade vi in Della i transporten och körde henne till det stallet som vi står installade i. När vi lastade ur henne sträckte hon genast upp sig o blev stoor. Vi släppte in henne (Corvette + en ny häst var där) o de sprang lite till en början, Corvette skulle skydda Della, sen blev det istället att den nya var med Della o Corvette utanför. O så sprang de, o sprang o sprang o sprang. De var heelt genom blöta, tillslut fattade man inte igentligen varför de sprang, den nya hästen orkade inte mer o ställde sig i hagen och tittade på Corvette o Della som for runt som två puckon.. o Della & Corvette har gått i samma hage hela sommaren..?

Nu ikväll när vi åkte ut för att ge Della mat o kolla till dom lite var Della lite svullen på ena fram benet o hade ett sår på bakbenet o Corvette hade ett bit märke på baken.. inte kul.. Hoppas det lugnar ner sig! Allt såg lugnt ut när vi kom och även när vi åkte därifrån.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0